Cu ce antrenor va reveni Simona Halep în circuit. Dezvăluiri de senzaţie despre Darren Cahill. L-a distrus pe Patrick Mouratoglou

Cu ce antrenor va reveni Simona Halep în circuit. Dezvăluiri de senzaţie despre Darren Cahill. L-a distrus pe Patrick Mouratoglou. Fostul lider mondial WTA nu s-a mai abţinut. A vorbit despre viitorul ei în tenis.

Simona Halep a obţinut o victorie uriaşă la TAS. A desfiinţat pedeapsa de 4 ani pentru dopaj. A rămas doar cu una de 9 luni şi poate reveni imediat în circuitul WTA.

Cu ce antrenor va reveni Simona Halep în circuit

Simona Halep nu l-a iertat pe Patrick Mouratoglou, antrenorul ei din momentul în care a fost contaminată cu roxadustat. L-a făcut praf pe francez. „Mouratoglou și echipa lui mi-au recomandat aceste suplimente, sunt convinsă că nu au făcut-o cu rea intenție. Dar a fost o greșeală pe care am plătit-o foarte scump, nu a fost intenție de doping, ci o greșeală”, a tunat Halep.

Fostul lider mondial WTA a vorbit şi despre antrenorul cu care va reveni în circuit. Nu l-a uitat pe australianul Darren Cahill. „Nu m-am gândit încă dacă să mai lucrez cu Darren. Am avut o relație antrenor-sportiv deosebită, m-a susținut necondiționat. M-a sfătuit, îi mulțumesc din suflet. Mă ajută să îmi gestionez întoarcerea.

Au fost colaborări foarte bune și cu antrenori români, dar cu Darren a fost cea mai specială. Nimic nu e exclus, o să mă gândesc bine și o să aleg”, a declarat Simona despre Darren Cahill, fostul ei antrenor alături de care a avut cele mai importante performanțe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed