Reacție șocantă după victoria obținută de Simona Halep! Ce a putut să spună fostul șef ANAD. E răsturnare totală de situație

Reacție șocantă după victoria obținută de Simona Halep! S-a aflat ce a putut să spună fostul șef ANAD. E răsturnare totală de situație. Cristi Balaj cere sancționarea staff-ului avut de sportivă.

Fostul președinte ANAD a reacționat la verdictul primit de Simon Halep în cazul procesului de dopaj și face apel pentru sancționarea imediată a staff-ului.

Reacție șocantă după victoria obținută de Simona Halep!

Suspendarea Simonei Halep în cazul procesului de dopaj a fost redusă de la 4 ani la 9 luni, iar Cristi Balaj a comentat acest lucru. Fostului președinte ANAD i se pare incredibil faptul că Patrick Mouratoglou, după ce și-a asumat vina pentru dopajul sportivei, nu a fost sancționat. La fel și întreg staff-ul.

„Vorbim de o comisie independentă, care poate să decidă orice. Poate să decidă ce crede că este corect. Nu avem voie să comentăm, că ne spunem părerea sau ceea ce prevede legea este una, dar de aici până să folosim termeni ca ilegal.

Când am spus vreodată că decizia este ilegală, am spus ce prevede legea. Legea spune că în cazul lipsei intenției și a vinovăției semnificative poate să fie redusă 1/2 și se mai poate reduce până la 3/4 în cazul unui ajutor substanțial”, a spus Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

„Sunt stupefiat că cei din staff nu au fost sancționați”

„Nu cunosc date din dosar și aștept să văd motivarea celor de la TAS pentru a-mi exprima un punct de vedere. Cel mai important lucru este că s-a redus această sancțiune și ea poate să revină pe teren. Din punct de vedere moral sunt dezamăgit de următorul lucru.

Este evident că lipsa vinovăției sau intenției semnificative există pentru că este clar că nu a vrut și nu a încercat. Acesta este motivul pentru care reducerea este atât de mare.

Sunt stupefiat că cei din staff au recunoscut că sunt vinovați și nimeni nu a fost sancționat. Ea suferă și nimeni din staff-ul ei nu a fost sancționat. Sportivul niciodată nu scapă din păcate. Cei care au greșit trebuie să fie sancționați”, a mai declarat fostul președinte ANAD, pentru sursa de mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed