Cristi Balaj nu s-a mai abținut. L-a făcut praf în direct. Ce a putut să spună șeful clujenilor

Cristi Balaj nu s-a mai abținut. L-a făcut praf în direct. S-a aflat ce a putut să spună șeful clujenilor după 2-2 cu Oțelul. Andrei Chivulete a fost făcut praf de către președintele ardelenilor.

Președintele echipei ardelene nu l-a iertat pe arbitru a avut un discurs tăios la adresa centralului.

Cristi Balaj nu s-a mai abținut. L-a făcut praf în direct

Despre Andrei Chivulete, care a dictat două penalty-uri la meciul de marți seara, cate unul pentru ambele echipe, Cristi Balaj crede că acesta este un arbitru slab care nu știe să se impună în fața jucătorilor.

„Un arbitru slab. Chiar dacă are acoperire regulamentară la cele două lovituri de pedeapsă. Noi la Craiova am avut la Otele un penalty clar, o neglijență mult mai clară, a fost o piedică din spate, Cojocaru din camera VAR nu se gândește să îl ajute pe arbitrul din teren.

Și CCA etapa următoare îl deleagă pe Cojocaru și face ce face la U Craiova – Voluntari. Și în minutul 24 trebuia eliminat. Atacantul prelua mingea pe piept dacă nu era împins de Bancu. Nu avea pe nimeni pe o rază de 7 metri. Putea să o preia și pe piept și pe stângul și ar fi scăpat singurul cu portarul, iar cele 2 lovituri de pedeapsă sunt hilare. Asta se întâmplă când nu sancționezi arbitrii”, a spus Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

„Acel arbitru are probleme”

„Dacă cineva ar spune ‘A greșit, nu avem alte soluții’. Acceptăm, că se întâmplă. Chiar dacă soluțiile trebuiau să existe că manageriază (n.r. – Vassaras) CCA deja de ani de zile. În curând o să spunem de zeci de ani de zile.

Are un stil (n.r. – Chivulete)…. Păi îl certa pe Bîrligea. Bîrligea era faultat și îl certa că de ce solicită fault. Cu degetul ridicat. În momentul în care un arbitru începe să dea galbene pentru proteste, din acel moment arbitrul are probleme. El nu poate să aibă o prestanță prin care să gestioneze sau să fie deasupra jucătorilor din teren. El are nevoie de cartonașe ca să țină meciul în mână. El nu e în stare. Și poartă ecuson FIFA”, a mai declarat Cristi Balaj .

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed