Reacția incredibilă a lui Daminuță când a fost întrebat despre faptul că soția are cont pe OnlyFans: `Mai rău mă enervam când posta gratis, decât să-și pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine face bani!` /Foto

Soția lui Cristian Daminuță, fost fotbalist la Dinamo, a luat o decizie surprinzătoare. Mădălina și-a făcut cont de OnlyFans.

Fostul fotbalist a uimit pe toată lumea și a dezvăluit că el a fost cel care i-a recomandat să își deschidă un astfel de cont.

Soția lui Daminuță și-a făcut cont de OnlyFans

Daminuță a dezvăluit că își susține soția în noul ei proiect și că a fost chiar el cel care a susținut această variantă de a face bani.

„Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis «Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e».

Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani.

Nu știu cât câștigă. Nu am deschis subiectul banilor. I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani”, a spus Daminuță la GSP.

Daminuță a jucat o bună perioadă de timp pentru echipele de tinere ale unor cluburi precum Inter Milano sau AC Milan. Fotbalistul lansat de Poli Timișoara în fotbalul mare a avut o aventură la Dinamo în 2010 după care a intrat într-un con de umbră iar cariera sa a mers mai mult în jos.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed