Răzvan Patriche face anunţul serii! Cum a reuşit Dinamo să o bată pe Hermannstadt: ‘Am avut şi puţin noroc’ + Ce spune despre meciul cu Poli Iaşi

Răzvan Patriche face anunţul serii! S-a aflat cum a reuşit Dinamo să o bată pe Hermannstadt. Câinii s-au apropiat la două puncte de primul loc de baraj după victoria la limită în faţa sibienilor.

Răzvan Patriche era în culmea fericirii după victoria cu Hermannstadt. A dezvăluit cum a bătut Dinamo o echipă cu pretenţii de play-off.

Răzvan Patriche face anunţul serii!

„O victorie foarte importantă. Ne-am apropiat de restul echipelor, dar mai avem mult de muncă. Am fost dominaţi, dar ne-am apărat bine. am avut şi puţin noroc. ne-am făcut treaba şi a fost ok. Am reuşit să înscriem, apoi am ţinut de rezultat. Am luptat pentru fiecare minge şi asta s-a văzut”, a spus Răzvan Patriche, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Fundaşul celor de la Dinamo nu vrea ca echipa sa să se oprească aici. Speră la o victorie şi etapa viitoare. Câinii vor întâlni o contracandidată la evitarea retrogradării din Superliga. Se va deplasa în Moldova pentru a juca împotriva celor de la Poli Iaşi. „Un meci foarte repede, cu Iaşi, o contracandidată. mergem să câştigăm, toate meciurile le jucăm la victorie”, a mai spus Patriche, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed