Răzvan Patriche s-a enervat cumplit! A dat de pământ cu arbitrajul: ‘A fost fault, atac întârziat’ + Obiectiv clar al celor de la Dinamo

Răzvan Patriche s-a enervat cumplit! A dat de pământ cu arbitrajul. Fundaşul celor de la Dinamo s-a dezlănţuit după umilinţa cu CFR Cluj, scor 0-4. Spune că a fost fault în atac la primul gol al echipei din Gruia.

Răzvan Patriche vede partea bună din jocul lui Dinamo. A spus clar că echipa sa a arătat foarte bine, în ciuda înfrângerii extrem dure.

Răzvan Patriche s-a enervat cumplit!

„Am început bine prima repriză, apoi ne-au diminat, au avut multe faze fixe. Repriza a doua am început din nou bine, apoi am primit gol. A fost fault, atac întârziat, direct în genunchiul meu. S-a pierdut mingea, eu eram scos din joc. Rezultatul e cam dur, nu am făcut un meci rău. Ne-au prins pe contre şi desfăcuţi”, a tunat Răzvan Patriche, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Patriche le promite fanilor că Dinamo se va salva de la retrogradare. Adevărata luptă se va da în play-out, a mai spus fundaşul celor de la Dinamo. „Sunt o echipă puternică. Lupta noastră nu e cu CFR Cluj ci cu cele din play-out. Am avut şi absenţi, sperăm să-şi revină cât mai repede. Azi un rezultat nemeritat, dar să muncim şi să aducem puncte”, a încheiat fundaşul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed