Răzvan Marin rupe tăcerea! Anunţul tricolorului după înfrângerea cu Columbia. Ce le-a transmis fanilor şi lui Edi Iordănescu

Răzvan Marin rupe tăcerea! Anunţul tricolorului după înfrângerea cu Columbia. S-a aflat ce le-a transmis fanilor şi lui Edi Iordănescu. Deşi au trecut câteva zile de la înfrângere, mijlocaşul nu a uitat încă amicalul de la Madrid.

Răzvan Marin este afectat de înfrângerea tricolorilor cu Columbia, scor 2-3. Tricolorii au stopat o serie de 12 meciuri consecutive fără înfrângere.

Răzvan Marin rupe tăcerea!

Mijlocaşul Răzvan Marin a afirmat, într-un mesaj postat în social media, că speră la un rezultat mare la EURO 2024. Nu a uitat înfrângerea în faţa columbienilor, dar spune că speră ca naţionala să aibă meciuri cu rezultate bune în Germania, pe măsura susţinerii suporterilor.

„Din păcate, seria noastră de invincibilitate s-a oprit după 12 meciuri. Dar aceasta a fost doar o parte din drumul nostru, destinaţia finală este Euro. O vom lua de la capăt împreună cu voi de la următoarea acţiune şi sper să avem cât mai multe meciuri cu rezultate pe măsura susţinerii voastre. Ne-am simţit ca acasă pe Metropolitano. Vă mulţumim! Hai, România!”, a scris Răzvan Marin pe Facebook.

Naţionala României a fost învinsă de Columbia, scor 3-2, marţi, la Madrid. A  fost un meci amical la care au asistat peste 15.000 de români.

Pentru tricolori, acesta a fost meciul amical al anului 2024. Urmează partidele cruciale din grupa de EURO 2024. Acolo, România va avea primul meci cu Ucraina, echipă venită din barajele de Liga Naţiunilor. Mai are încă două dispute în grupă, contra Belgiei, dar şi contra Slovaciei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed