Răzvan Marin nu s-a mai abţinut! Anunţ după victoria uriaşă în faţa Ucrainei: ‘Mi se zbârleşte pielea pe mine’ + Ce spune înaintea duelului cu Belgia

Răzvan Marin nu s-a mai abţinut! Anunţ după victoria uriaşă în faţa Ucrainei. Tricolorii au început perfect EURO 2024. Au învins, la scor de neprezentare, Ucraina şi calificarea în optimi începe să se vadă chiar după primul meci.

Răzvan Marin era în culmea fericirii după România-Ucraina 3-0. Nicuşor Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au reuşit trei goluri fabuloase.

Răzvan Marin nu s-a mai abţinut!

„Nu ştiu ce să spun, abia mai vorbesc. am făcut un meci extraordinar. Am bucurat milioane de români. Mi se zbârleşte pielea pe mine. Am încredere în grupul ăsza, în meciurile oficiale e altceva. E foarte greu să descriu. Sunt mândru de ce am realizat”, a spus Răzvan Marin, la finalul meciului, în direct la PRO TV.

Mai mult, Răzvan Marin nu vrea ca România să se oprească aici. Vrea o victorie şi în următorul meci, contra Belgiei. „Doar împreună putem face lucruri frumoase. Să o luăm pas cu pas, acum urmează Belgia. Acum am reuşit să câştigăm. Al lui Nicu Stanciu a fost mai frumos golul. ne-am obişnuit cu astfel de şuturi”, a mai spus mijlocaşul român, conform sursei citate.

După 3-0 cu Ucraina, România e liderul grupei. Urmează meciul de sâmbătă, contra Belgiei. Ultimul meci este contra Slovaciei. Meciul contra Belgiei este de la ora 22.00. Apoi, contra Slovaciei vom juca de la ora 19.00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed