Dezvăluirea momentului despre Răzvan Marin! S-a decis viitorul tricolorului lui Edi Iordănescu. Unde îşi va continua cariera

Răzvan Marin și-a luat la revedere de la Empoli! Suporterii au primit o veste neașteptată, la scurt timp după ce formația a reușit să se salveze de la retrogradare în ultima etapă din Serie B, când a învins-o pe AS Roma, scor 2-1.

Răzvan Marin a fost împrumutat de către italieni de la Cagliari, în cadrul ultimelor două sezoane. În prezent, oficialii ”albaștrilor” au decis să nu prelungească înțelegerea cu internaționalul român.

Dezvăluirea momentului despre Răzvan Marin!

Nicolo Schira, jurnalist din Italia, a anunțat pe Twitter revenirea lui Marin la Cagliari, după terminarea Campionatului European. În prezent, românul se află în Germania, alături de coechipierii de la echipa națională.

Dorit de Steaua Roșie Belgrad

De asemenea, și presa din Serbia a anunțat faptul că Steaua Roșie Belgrad insistă pentru materializarea colaborării cu românul.

Marin a fost trecut pe lista dorințelor oficialilor formației, iar decizia finală în ceea ce privește transferul acestuia îi aparține antrenorului Vladan Milojevic.

Conform Transfermarkt, Răzvan Marin are o cotă de piață în valoare de 2,7 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed