Răzvan Lucescu surprinde din nou! Dezvăluiri de senzație după ce a luat titlul cu PAK Salonic. Grecii i-au dat o porecla uluitoare

Răzvan Lucescu a dat lovitura în Grecia, după ce a câștigat titlul de campioană cu PAOK, pentru a doua oară! Gruparea din Salonic și-a adjudecat primul loc în campionat în urma victoriei obținute în duelul direct cu marea rivală din oraș, Aris, 2-1.

Antrenorul român a fost numit, astfel, drept ”Mourinho al săracului”, de către jurnaliștii greci. Lucescu a oferit o primă reacție despre porecla pe care i-au atribuit-o străinii.

Grecii i-au dat o porecla uluitoare!

PAOK este a patra în ierarhia cluburilor ce activează în fotbalul elen, din punct de vedere al bugetului, după AEK, Olympiacos și Panathinaikos.

„Astăzi eşti mare, cel mai mare, Dumnezeu. Mâine ai un rezultat negativ, eşti cel mai slab, nu eşti bun de nimic, eşti învechit. Poimâine iar câştigi, eşti cel mai modern antrenor şi cel mai bun pe care l-a avut nu ştiu cine la un anumit moment.

Nu este simplu nici să auzi foarte mari laude, după care să treci la foarte mari critici şi atacuri. Frustrarea poate fi imensă!”, a declarat Răzvan Lucescu, conform as.ro.

”Generalul” Răzvan Lucescu!

Pentru greci, este impresionant faptul că Lucescu a reușit să asigure formației din Salonic două titluri (2019, 2024), în contextul în care clubul a obținut doar patru titluri, în total.

Românul are contract cu PAOK Salonic până în vara anului 2027 și are o clauză de două milioane de euro dacă este dorit de o echipă din vestul Europei și patru milioane pentru alte țări.

„Incredibilul dans al lui Răzvan Lucescu pe melodia ‘Made in Romania’ și momentul în care sărută trofeul. La sărbătoarea titlului, Răzvan Lucescu a dansat și a sărutat trofeul. PAOK a scris ‘Made in Romania’ pe rețelele sociale. Acesta fiind și numele melodiei. Lucescu a dansat ca un copil. Lumea l-a aplaudat!”, au notat și jurnaliștii de la sportal.gr.

„Lucescu a dansat pe cea mai cunoscută melodie din lume, cu trofeul în brațe. Alb-negrii au urcat imaginile pe conturile de pe rețelele sociale. ‘Generalul’ Răzvan Lucescu a dansat cu trofeul în brațe pe melodia care este chiar din țara antrenorului de 55 de ani!”, au notat grecii de la sport24.gr.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed