Patronul lui PAOK Salonic a reacționat! Ce a spus după ce Răzvan Lucescu a luat al doilea titlul în Grecia. Rolul avut de Mircea Lucescu

Patronul lui PAOK Salonic a reacționat după ce Răzvan Lucescu i-a dedicat titlul și i-a mulțumit pentru implicarea sa. Ivan Savvidis nu l-a uitat nici pe Mircea Lucescu.

PAOK a câștigat meciul cu Aris, scor 2-1, din ultima etapă de play-off, și a câștigat titlul de campioană. Este al doilea obținut de antrenorul român pe banca grecilor.

Patronul lui PAOK Salonic, mesaj pentru Mircea și Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu i-a mulțumit imediat după meciul cu Aris lui Ivan Savvidis, și i-a dedicat victoria și titlul. Patronul lui PAOK a reacționat imediat. A avut un mesaj pentru antrenor, dar și pentru Mircea Lucescu care i-a fost alături fiului său la ultimul meci din sezon. 

„Sunt mândru de voi și de ce ați reușit. Vreau să vă mulțumesc vouă, soțiilor și copiilor voștri. Cred că înțelegeți la ce mă refer. Când vorbesc cu fiecare dintre voi, simt cum sunteți susținuți din spate de familie. Răzvan, îți mulțumesc! Vreau să îi mulțumesc și tatălui tău, care e un talisman pentru echipa noastră și ne aduce noroc. Sper să mai trăiască 100 de ani și să ne aducă alte 100 de titluri cu norocul său”, a transmis Savvidis, potrivit jurnaliștilor greci.

Mircea Lucescu a mers în Grecia să vadă meciul și a povestit cum a fost obligat să urmărească partida. Din motive de securitate, măsurile au fost extreme.

„Nu puteam să merg pe stadion, pentru că s-a jucat pe terenul echipei adverse. Ne-am suit într-un microbuz al clubului, ne-au dus și ne-au izolat închiși într-o cușcă de sticlă, nici să respiri nu puteai.

Uite până unde duce pasiunea, chiar până la lipsă de ospitalitate. Dar victoria a fost imensă, publicul a sărbătorit la stadionul lui PAOK, peste 40.000 de oameni.

Am retrăit momentele așa cum le trăiam pe bancă. Emoții, senzații, sentimente, treceam de la una la alta. I-am mulțumit lui Răzvan după meci că m-a făcut să retrăiesc momentele extraordinare avute de-a lungul carierei.”, a spus Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed