Răzvan Lucescu a dat explicații. Ce se întâmplă cu jucătorii lui PAOK după ce au pierdut primul loc: ‘Încrederea în sine nu ne mai ajută’

Răzvan Lucescu a făcut anunțul. Antrenorul român a explicat ce se întâmplă cu jucătorii săi. PAOK a fost învinsă de Aris, scor 0-1, și a pierdut primul loc în clasamentul Greciei.

AEK Atena este lider, cu 62 de puncte, cu două mai multe decât PAOK, după ce a câștigat cu 4-0 pe Lamia.

Răzvan Lucescu a dat explicații după ce a pierdut primul loc

PAOK a fost învinsă de Aris, scor 0-1, și este pe poziția a doua în Grecia. La finalul meciului, Răzvan Lucescu a explicat ce se întâmplă cu jucătoii săi. Acesta spune că fotbaliștii și-au pierdut încrederea.

”În astfel de jocuri în care adversarul se apără foarte jos, trebuie să ai răbdare și să nu greșești. Trebuie să stai în gardă pentru că un șut sau orice altceva ne putea ajuta să deschidem scorul. Suntem la sfârșitul unei perioade foarte dificile, care ne-a scurs de energie. Nu am avut aceeași voință și intensitate să mergem la minge, să mergem primii în spațiul gol, încrederea în sine nu ne mai ajută.

Aș putea spune că suntem în acel moment al perioadei în care mulți jucători tineri au fost presați și și-au pierdut încrederea. Nu este întotdeauna ușor să găsești energie.

Pe de altă parte, Aris a venit să joace la egal, așteptându-se să se întâmple ceva. Am făcut o greșeală, au marcat și asta a fost singura lor ocazie”, a spus Răzvan Lucescu, citat de sport24.gr.

PAOK a fost devansată de AEK Atena.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed