Răzvan Lucescu a dat cărţile pe faţă! De ce nu a fost convocat Alexandru Mitriță la EURO 2024. Îi dă dreptate lui Edi Iordănescu

Răzvan Lucescu a explicat de ce nu a fost convocat Alexandru Mitriță la EURO 2024. Antrenorul lui PAOK îi dă dreptate lui Edi Iordănescu.

Selecționerul României a fost criticat din de mai mulți oameni din fotbal pentru că nu l-a chemat la națională pe jucătorul oltenilor.

Răzvan Lucescu îi dă dreptate lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a decis să nu-l cheme la lot pe Alexandru Mitriță, chiar dacă acesta a avut o evoluție bună în acest sezon la CSU Craiova. Decizia i-a adus selecționerului un val de critici. 

Răzvan Lucescu, care l-a avut pe Mitriță un an la PAOK, explică de ce fotbalistul nu a fost convocat. Acesta spune că deși este într-o formă bună nu este genul care luptă în momentele grele.

„Nu știu de ce nu a prins lotul. Este un antrenor care a decis un lot. Eu nu știu lotul, iau de bun ce îmi spui. Antrenorul știe ce are de făcut.

Eu pot să vorbesc despre Alex, despre talentul lui, despre caracterul lui. Un talent incredibil, un băiat extraordinar, serios. Probabil că nu este cel mai mare luptător în momentele de dificultate.

Cred că pentru el Universitatea Craiova este locul perfect. Este un jucător care trebuie să fie rege acolo unde este și Craiova îi poate oferi asta”, a spus Răzvan Lucescu.

Mihai Rotaru a fost furios pentru că jucătorul său nu a prins naționala.

„Este foarte simplu, îl iei cu tine la aceste două meciuri amicale și vezi cum se prezintă. Edi va regreta. Îti pui toate energiile în cap. Dincolo de faptul că ne apărăm și dăm un gol prin Mihăilă pe contraatac, oamenii vor să vadă și altceva”, a spus șeful oltenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed