Adrian Mititelu face scandal! Dă de pământ cu Edi Iordănescu. Şeful de la FCU Craiova îi ia apărarea vedetei duşmanului Mihai Rotaru

Adrian Mititelu face scandal! Dă de pământ cu Edi Iordănescu. Şeful de la FCU Craiova îi ia apărarea vedetei duşmanului Mihai Rotaru. Chiar dacă echipa sa se află într-un război de identitate cu rivala din oraş, Mititelu nu a mai ţinut cont.

Adrian Mititelu este marele duşman al lui Mihai Rotaru, dar îi ia apărarea lui Alexandru Mitriţă.

Adrian Mititelu face scandal!

Patronul de la FCU Craiova, Adrian Mititelu îl face praf pe Edi Iordănescu. Spune că selecţionerul a comis o mare eroare când a decis să nu-l cheme în lotul preliminar pe Alexandru Mitriță.

Patronul FCU Craiova a amintit că tatăl actualului selecționer a luat o decizie asemănătoare în anul 1994. Atunci, nu l-a convocat pe Gică Craioveanu la Mondialul din America. Mitriță a jucat ultima oară la echipa națională în iunie 2022. Nu a fost convocat , deşi în Superliga  a marcat 16 goluri. Mititelu l-a apărat pe atacantul de la CSU.

”După 30 de ani, din nou o nedreptate!

În 1994, cu ocazia turneului final nord-american, Gică Craioveanu, jucătorul FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, golgheterul ROMÂNIEI în sezonul 93-94, și un sportiv în mare formă la acel moment, era lăsat acasă de selecționerul de atunci, Anghel Iordănescu. Dl. Iordănescu a preferat, în dauna lui Gică, să-l includă în lotul pentru America pe mai puțin talentatul Marian Ivan”, a ieșit la atac Mititelu.

Edi Iordănescu nu a spus niciodată de ce este nemulțumit de Mitriță. Există informații că între cei doi ar fi avut loc un conflict. De atunci, selecționerul i-a transmis că nu va mai conta pe el. Disputa s-ar fi declanșat după ce jucătorul și-ar fi criticat colegii la partida cu Muntenegru.

”După 30 de ani, cu IORDĂNESCU JR la timonă, un alt jucător oltean, Alexandru Mitriță, este ignorat nemeritat, deși se afla într-o formă foarte bună la echipa lui de club, chiar dacă această echipă nu este Știința, cum eronat are impresia Alex.

Mitriță este un fotbalist care în mod firesc ar fi trebuit să fie acolo printre tricolori, dacă ar fi contat forma sportivă și calitățile tehnice evidente ale jucătorului.

Din păcate, cred că au primat fenomene și criterii ce țin de lucruri fără vreo legătură cu echitatea și meritul sportiv”, și-a continuat Mititelu discursul de pe contul lui de Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed