Răzvan Burleanu uimeşte pe toată lumea! Ce i-a transmis lui Edi Iordănescu? Selecţionerul tocmai ne-a dus în lumea a treia a fotbalului

Răzvan Burleanu uimeşte pe toată lumea! S-a aflat ce i-a transmis şeful FRF lui Edi Iordănescu. Selecţionerul tocmai ne-a dus în lumea a treia a fotbalului, dar Burleanu continuă să aibă încredere în el.

Răzvan Burleanu are încredere în Edi Iordănescu. Spune că îl susține pe Edi Iordănescu pentru un nou mandat pe banca primei reprezentative.

Răzvan Burleanu uimeşte pe toată lumea!

Răzvan Burleanu este adeptul continuităţii la echipa naţională. Chiar dacă Edi Iordănescu a dus România în lumea a treia a fotbalului european, selecţionerul este norocos. Răzvan Burleanu merge în continuare pe mâna lui Edi Iordănescu, convins de rezultatele din ultima săptămână, remiza 1-1 cu Finlanda și victoria 4-1 cu Bosnia.

„Au fost demarate procedurile pentru zilele următoare. Vineri urmează o ședință a Comsiei Tehnice, apoi, raportul va fi validat de o ședință a CEx. Vrem ca la tragerea la sorți pentru Euro 2024 să știm sigur ce antrenor vom avea. Eu pot să vă zic propunerea mea, este Edi Iordănescu!

Rolul nostru, ca administrație, este să oferim tot ce trebuie din punct de vedere logistic. Am încercat să scoatem maximum posibil cu orice selecționer. Dacă ne uităm la ultimele două meciuri, suntem de acord că s-a creat o coeziune la nivelul lotului. Ne dă încredere pentru campanania care începe în luna martie a anului viitor, avem motive de optimism.

Ce ne bucură este că nu ne-am dus mai jos de urna a 3-a în tragerea la sorți pentru Euro 2024. În ceea ce privește că în următoarea ediție a Ligii Națiunilor am retrogradat, vom întâlni echipe mai accesibile. Ce ne interesează este că în meciul cu Finlanda am văzut 9 jucători crescuți la tineret, iar cu Bosnia am văzut 7 jucători. Acești jucători trebuie să își atingă potențialul maxim campania următoare”, a spus Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu este convins că selecţionerul vrea să continue la echipa naţională. „A contat foarte mult și acest lucru. Cât timp ai un antrenor dornic, care crede că poate duce echipa națională mai departe, trebuie să îi acorzi încredere. Dacă nu ar fi crezut, nu ar fi fost o propunere.

Înaintea acestor două meciuri am avut anumite îndoieli. După al doilea meci cu Muntenegru am realizat că nu putem câștiga grupa. A fost o echipă mai bună decât noi, am pierdut 6 puncte acolo. Nu am avut nicio discuție cu Edi în care să nu văd optimismul și speranța”, a mai spus Răzvan Burleanu, președinte FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed