Răzvan Burleanu se va enerva cumplit! Dezvăluiri devastatoare ale lui Dumitru Dragomir. Probleme mari şi pentru echipa Armatei

Răzvan Burleanu se va enerva cumplit! Au apărut dezvăluiri devastatoare ale lui Dumitru Dragomir. Probleme mari şi pentru echipa Armatei. Fostul preşedinte al LPF face afirmaţii grave.

Dumitru Dragomir a făcut o declarație șocantă. Fostul șef al Ligii Profesioniste a afirmat că FRF și CSA Steaua funcționează ilegal.

Răzvan Burleanu se va enerva cumplit!

Dragomir a spus că acesta este motivul pentru care cei de la FRF nu eliberează niciodată certificatul de identificare. Totodată, este și motivul pentru care CSA Steaua nu poate încheia o asociație cu o entitate privată și nu poate evolua în SuperLiga.

„Federaţia Română de Fotbal funcţionează ilegal. Toate procesele ar trebui să le piardă Federaţia. Dar mai sunt şi alte federaţii în afara legii. Mă miram eu de ce nu dau niciodată certificatul de identificare.

CSA Steaua a descoperit asta. Ei de aia nu găseau un partener cu care să se asocieze şi să intre în legalitate. Pentru că în momentul în care se duc la tribunal, sunt în afara legii.

Este în afara legii şi FRF şi CSA Steaua, plus alte 8-10 cluburi. Nu stăpânesc toţi termenii. De asta nu face CSA Steaua nimic. Trebuie să îşi desfiinţeze toate secţiile.

Ei ştiu că sunt în ilegalitate. Talpan, băiat deştept, cred că ştia. De aia nu pot să se asocieze cu un privat şi nu se poate face echipa. Ştiu că sunt ilegali şi trebuie să radă tot conform legii”, a spus Mitică Dragomir la Fanatik.

CSA Steaua a ajuns în liga secundă în 2021, dar de atunci a rămas blocată acolo fără posibilitatea de a promova. „Militarii” trebuie să-și modifice structura organizatorică pentru a putea participa în SuperLiga.

„În condițiile legii actuale, nu putem promova. Singura modalitate de a schimba statutul este printr-o asociație non-profit. Trebuie să apară investitori privați care să susțină acest proces.

Până acum, nu s-a ajuns în acest punct”, a spus Andrei Cian, șeful secției de fotbal de la CSA Steaua.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed