Răzvan Burleanu rupe tăcerea! Anunţ incredibil înaintea finalei de Cupă. Ce a putut să spună şeful FRF

Răzvan Burleanu rupe tăcerea. Șeful FRF a vorbit despre echipele care s-au calificat în finala Cupei României din acest an. Oțelul Galați și Corvinul Hunedoara își dispută trofeul, pe 15 mai la Sibiu.

Șeful Federației spune că este încântat de faptul că cele două echipe au reușit să obțină această calificare.

Răzvan Burleanu rupe tăcerea!

Răzvan Burleanu a dezvăluit că abia așteaptă să vadă meciul dintre Oțelul Galați și Corvinul Hunedoara, care se va juca în luna mai la Sibiu.

„Sunt sigur că în 15 mai vom avea un adevărat spectacol. Va fi o experiență unică pentru toți suporterii care se vor afla la Sibiu. Sau cei care vor urmări pe micile ecrane acest meci. Gândiți-vă că în momentul în care a început actualul sezon al Cupei României, foarte puțini suporteri, poate niciunul, și-au imaginat că cele două echipe vor ajunge până aici.

Ambele echipe au promovat în sezonul precedent. Cine și-ar fi imaginat că cele două echipe vor putea să aibă această oportunitate unică de a juca finala? Mai mult decât atât, cred că inima a ajutat cele două echipe, prin sufletul pe care l-au pus în toate fazele acestei competiții.”, a explicat Burleanu, la conferința de presă.

Oțelul a învins-o în semifinale pe U Cluj, în timp ce hunedorenii au trecut de FC Voluntari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed