Răzvan Burleanu pleacă din România?! Dezvăluire bombă despre şeful FRF. Ce funcţie vizează

Răzvan Burleanu pleacă din România?! Dezvăluire bombă despre şeful FRF. S-a aflat ce funcţie vizează actualul şef al fotbalului românesc. Anunţul a fost făcut de către presa din Italia.

Răzvan Burleanu ar putea pleca din funcţia de preşedinte al FRF. Acesta ar viza o poziţie mult mai importantă, în fotbalul european.

Răzvan Burleanu pleacă din România!

Răzvan Burleanu este dat de gol de către presa din Italia. Dezvăluire bombă despre şeful FRF. Se pare că acesta se gândeşte să candideze la şefia UEFA, conform Gazzetta dello Sport.

E cutremur la UEFA, după ce croatul Zvonimir Boban, fost star al lui AC Milan, şi-a anunţat demisia din funcţia de director al instituţiei. Fostul mare fotbalist a anunţat că demisionează din pricina modificării statutului pe care o pregăteşte Aleksander Ceferin. Modificarea i-ar permite lui Ceferin să candideze pentru un al patrulea mandat.

„Congresul va vota cu siguranță pentru, dar unanimitatea este exclusă. Ar trebui să fie împotrivă cele patru din Marea Britanie, Irlanda, țările scandinave, Moldova și România lui Răzvan Burleanu, care se gândește să candideze în 2027 pentru a aduna voturile celor nemulţumiţi. Din numărul de voturi ‘împotrivă’ veți înțelege câtă opoziție a primit ideea lui Ceferin”, spune sursa citată.

Această informaţie nu apare acum, în premieră. Prima publicaţie care a vorbit despre candidatura lui Burleanu la preşedinţia UEFA a fost The Independent.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed