Vestea momentului pentru Adrian Mititelu! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. Şi Gică Hagi, direct vizat

Vestea momentului pentru Adrian Mititelu! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. Şi Gică Hagi, direct vizat. Totul a devenit public cu o zi înaintea disputei directe dintre cele două echipe.

Adrian Mititelu se va enerva cumplit când va auzi. Omul lui Răzvan Burleanu a luat decizia înaintea disputei.

Vestea momentului pentru Adrian Mititelu!

Trupa lui Adrian Mititelu vine după eşecul dramatic din Giuleşti, contra celor de la Rapid. Are însă parte de un nou meci infernal în startul etapei. Joacă pe terenul formaţiei lui Gică Hagi, Farul Constanţa.

Omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a făcut publică brigada care va conduce disputa de la Ovidiu. Arbitrul Andrei Moroiţă va conduce la centru meciul Farul – FCU Craiova. Acesta este programat, vineri, de la ora 20.00, în etapa a 23-a din Superliga.

Moroiţă va fi ajutat la cele două linii de Romică Bîrdeş şi Ionel Valentin Dumitru. Rezervă va fi Valentin Porumbel, iar în Camera VAR se vor afla Iulian Călin şi Valentin Avram. Observatori vor fi Vasile Bratu şi Ştefan Popa.

După 22 de etape din sezonul regulat, cele două echipe se află în poziţii nesatisfăcătoare. Farul lui Gică Hagi se află pe locul 6, cu 33 de puncte, iar FCU Craiova e abia pe poziţia a 11-a, cu 27 de puncte. Ambele formaţii au un obiectiv clar. Calificarea în play-off, în acest sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed