Răsturnare de situaţie la CFR Cluj! Înlocuitorul lui Dan Petrescu nu e sigur că vine în Gruia. Ce a putut să spună

Răsturnare de situaţie la CFR Cluj! Înlocuitorul lui Dan Petrescu nu e sigur că vine în Gruia. S-a aflat ce a putut să spună italianul Andrea Mandorlini, cel despre care patronul Neluţu Varga anunţase că s-a înţeles cu el.

Înlocuitorul lui Dan Petrescu este găsit cu greu de şefii de la CFR Cluj. Andrea Mandorlini nu pare prea încântat să revină în Gruia.

Răsturnare de situaţie la CFR Cluj!

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj pentru a semna în Coreea de Sud. În schimb, echipa din Gruia a anunţat că a bătut deja palma cu un alt antrenor. Italianul Andrea Mandorlini este alesul lui Neluțu Varga pentru a conduce destinele echipei în noul sezon. Inclusiv presa din Italia a anunțat că tehnicianul este pe punctul de a prelua, pentru a doua oară în cariera sa, echipa din Gruia.

Cu toate acestea, lucrurile n-ar fi foarte sigue. Mandorlini spune că încă n-a bătut palma cu echipa din Gruia. Chiar și patronul Neluțu Varga a confirmat discuțiile cu antrenorul italian și a spus că acesta va ajunge în cursul zilei de duminică la Cluj. „Se vorbește mult. Am vorbit ceva, dar nu am făcut nimic. Clubul m-a contactat și sunt foarte mândru pentru că m-au sunat, dar suntem într-o fază intermediară. Eu sunt bucuros că ei s-au gândit la mine, dar vom vedea. Nu e nimic de spus acum, nu s-a pus nimic pe hârtie. Doar am vorbit, drept urmare mai sunt multe lucruri de stabilit.

(n.r. – Veți ajunge duminică în România?) Acum duminică? Nu cred. Rămâne să mai vorbim”, a spus Andrea Mandorlini, conform prosport.ro.

Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, Verona, Genoa, Cremonese, Padova și Mantova sunt echipele pe care le-a pregătit Mandorlini de-a lungul carierei.

CFR Cluj a negociat și cu Roberto Bordin, italianul care a pregătit-o în sezonul recent încheiat pe Sheriff Tiraspol. Acesta a fost secundul lui Mandorlini în sezonul petrecut la gruparea ardeleană, 2009-2010.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed