Răspunsul lui Mititelu îl va înfuria pe Gigi Becali! Ce a spus patronul Craiovei despre oferta lui Gigi pentru Compagno

Gigi Becali ar fi dispus să ofere 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB pe cel mai în formă atacant din Superligă, Andrea Compagno, însă pe Adrian Mititelu propunerea lui Becali îl amuză.

Patronul Craiovei nici nu se gândește să stea la discuții, mai ales pe banii aceștia. Nicolae Dică a fost aseară la Pitești și a văzut din tribună partida în care Compagno a dat două goluri, însă Mititelu e categoric.

„I-am și spus lui Dică că nu este posibil să plece. Nici cu 2-3 milioane nu e posibil să îl ia, nu mai zic de suma propusă (n.r – 500.000 de euro). Eu vreau să merg în play-off și să-l vând pe Compagno? N-ar mai înțelege nimeni nimic.

Probabil m-a confundat cu domnul Iftime de la Botoșani. Dacă ar fi discuție pentru vânzare, suma aceea ar reprezenta doar un împrumut”, a afirmat Mititelu, conform gsp.ro.

”Compagno a atras deja atenția echipelor din București, un atacant care marchează. Nici nu știu cum să îl cataloghez. Ori el este prea bun, ori anumite lucruri sunt prea slabe. Cred în prima variantă. Nu e treaba mea dacă pleacă la FCSB, e treaba patronului. Eu sunt doar antrenor.”, a spus și antrenorul Craiovei, Marius Croitoru, la Digi Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari