Rareș Ilie, primul interviu după ce s-a antrenat alături de Nice. ‘Trebuie să îmbunătățesc unele lucruri’. Video

Rareș Ilie a început antrenamentele alături de noua sa echipă. Puștiul de 19 ani a acordat un interviu în care a vorbit despre cum a fost primit și cum încearcă să se adapteze.

„A fost o zi bună, colegii m-au primit foarte bine. Am vorbit cu unii dintre ei, care se descurcă mai bine în engleză. Flavius (n.r. Daniliuc) m-a luat deoparte și mi-a explicat mai multe lucruri, pentru că și el este român. Am avut puține emoții la început, dar colegii m-au ajutat și acum mă simt foarte bine”, a spus fostul rapidist pentru OGC Nice Tv.

Rareș Ilie: „Sunt impresionat”

Fostul rapidist recunoaște că a urmărit campionatul Franței, dar nu se aștepta să ajungă atât de repede în Ligue 1.

„Cunosc acest club, știu că este un club mare. Am urmărit Ligue 1 și am fost impresionat, iar acum sunt fericit să fiu aici. Trebuie să îmbunătățesc unele lucruri în jocul meu pentru că sunt încă tânăr. Am venit aici să învăț și să joc cât mai bine”, a mai spus Rareș Ilie.

S-a spus că Rapid a primit în schimbul jucătorului 5 milioane de euro, dar se pare că suma reală ar fi 3 milioane de euro. 1,8 milioane ar rămâne în conturile clubului, iar 1,3 milioane s-ar duce la cluburile care l-au format pe fotbalistul de 19 ani.

„Aveam și eu aceeași informație. Sigur că nu puteam să probez și de aceea nici nu am vrut să anunț public treaba asta. Dar nu e rău nici în această situație.

Era clar că 5 milioane direct este o sumă foarte mare, în condițiile în care avem de-a face cu un jucător extrem de talentat, dar care a demonstrat doar un an. El fizic încă nu e definit, mai are de completat cu multe lucruri, dar e bine că e acolo și cred că are nevoie de o etapă intermediară pentru a se bate cu Messi și Mbappe”, a spus Narcis Răducan, la Digi Sport Special.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed