Rareș Ilie ia drumul Franței, iar acționarii Rapidului caută acum înlocuitori: Ce spune Victor Angelescu despre transferuri

Rareș Ilie se va transfera de la Rapid la Nice, iar informația va fi confirmată oficial în curând.

Clubul din Giulești caută acum jucători pentru a se întări și a-și îndeplini obiectivul, acela de a accede în play-off la finalul sezonului regulat. Rapidiștii speră să le facă o bucurie suporterilor, care vor un trofeu la finalul stagiunii, mai ales că în 2023 se împlinesc 100 de ani de la înființare.

Unul dintre acționarii echipei, Victor Angelescu, anunță că odată cu plecarea lui Rareș Ilie urmează să fie efectuate 3 transferuri pentru a întări lotul pregătit de Adrian Mutu.

„Noi vrem să redevenim ce am fost, de aceea vrem să reinvestim în momentul de faţă. Nu am făcut calcule, dar căutăm jucători. Dacă a plecat Rareş, probabil vom aduce trei jucători, vom vedea. Urmărim şi jucători din campionatul intern, dar şi din afară, veţi afla când îi vom aduce”, a spus Victor Angelescu, conform Primasport, anunță digisport.ro.

Se pare că una dintre variantele la care giuleștenii se gândesc pentru a-l înlocui pe Rareș Ilie este David Miculescu, de la UTA Arad.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed