Rafael Nadal-Casper Ruud, finala de la Roland Garros! Norvegianul își înfruntă idolul, Nadal, elevul de la propria-i academie

Mai era o singură necunoscută după ce Sasha Zverev s-a accidentat la gleznă și a abadonat semifinala cu Rafael Nadal. Era la conducerea meciului neamțul, după 3 ore de joc și în setul al doilea, dar și-a fracturat glezna și a urlat de durere după ce s-a prăbușit pe zgură.

Așadar, Rafa Nadal este în fața celei de-a 14-a finale la Roland Garros. Pe celelalte 13 le-a câștigat. Acum însă adversarul este unul extrem de…ciudat.

Norvegianul Casper Ruud, elevul de la Academia de Tenis a lui… Nadal, s-a calificat în finală după ce l-a învins pe croatul Marin Cilic. Cilic și-a adjudecat primul set, dar puștiul scandinav a câștigat la rând celelalte trei seturi.

A fost și scos din mână, în cel de-al treilea set, când o spectatoarea s-a legat de fileu, în semn de protest la adresa schimbărilor climatice. Ruud și Cilic au fost trimiși la vestiare, pentru securitatea lor, apoi s-au întors, s-au încălzit și au reluat jocul.

Casper Ruud e nerăbdător să își întâlnească idolul. ”Am visat că joc o finală de Grand Slem și mi-e greu să cred că iată, se întâmplă. Rafa este exemplul perfect, este idolul meu! E incredibil că voi juca împotriva lui. Nu l-am mai întâlnit niciodată, dar abia aștept. E momentul potrivit. Va fi un meci plăcut!”, a spus norvegianul, la cald.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari