Radu Drăgușin a dezvăluit de ce au durat atât de mult negocierile cu Genoa

Radu Drăgușin a fost împrumutat la Genoa pentru un sezon, clubul din Serie B având obligația de a-l transfera definitiv în cazul în care anumite obiective sportive sunt îndeplinite. Românul a acceptat destul de greu să plece de la Juventus.

Radu Drăgușin a avut nevoie de câteva săptămâni până să anunțe că accepta oferta celor de la Genoa. Internaționalul român a dezvăluit într-un interviu acordat presei din Italia tot ce s-a întâmplat.

”Niciodată nu am avut dubii în privința acceptării acestui club, dar negocierile au durat ceva mai mult pentru că am fost în vacanță, iar la sfârșitul vacanței a trebuit să mă întorc la Juventus în cantonament și apoi să vorbesc cu conducerea și cu agenții mei.

Samporia? Am fost acolo timp de patru luni sub formă de împrumut, a fost o etapă a creșterii mele personale și reprezintă trecutul, acum prezentul și viitorul meu înseamnă Genoa”, a spus Radu Drăgușin potrivit Secolo XIX.
Genoa trebuie să plătească 5,5 milioane de euro (în doi ani) la care se pot adăuga și unele bonusuri în valoare de 1,8 milioane de euro. După ce a ajuns la noua sa echipă, Drăgușin a avut un mesaj și pentru suporteri.
”Sunt aici pentru a da totul, să joc cât mai multe meciuri și să readuc Genoa în Serie A. Ne așteptăm cu toții la un campionat dificil, dar aici există mult entuziasm și abia așteptăm să începem. Dacă există presiune, înseamnă că se așteaptă multe de la echipă.”, a spus românul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed