Radu Banciu, implicat într-un scandal uriaş! Ar fi fost ameninţat cu bătaia de Cătălin Oprişan: ‘Un zero barat’

Radu Banciu a fost cât pe aproape să fie protagonistul unui scandal monstru, în care a fost implicat și Cătălin Oprișan! Cei doi jurnaliști au plănuit până și un conflict fizic, asta pe vremea când ambii activau la Gazeta Sporturilor.

Cătălin Oprișan, cel care ar fi dat startul întregului scandal de proporții, ar fi fost calmat de către oamenii din jurul său. Dată fiind neînțelegerea cu colegul de breaslă, jurnalistul a fost taxat de către superiorii de la GSP.

Cătălin Oprișan, scăpat de sub control!

Incidentul s-a întâmplat în urmă cu 24 de ani.

„Cu Banciu am fost coleg, este singurul om căruia i-am pus mâna în gât. Niciodată în viața mea nu m-am certat cu cineva, nu știu să mă bat. M-au trimis acasă de la Gazetă. Am stat o săptămână în concediu, era să plec de tot.

Nu e ceva de care sunt mândru. I-am pus mâna în gât și i-am zis, ‘Să moară mama, te omor aici!’. Au sărit să ne despartă. Eram în 2000.

Eram șef la fotbal internațional la GSP. (n.r. Îl imită pe Radu Banciu) Sunteți toți niște traducători. Unul nu scrieți de Marseille ceva calumea!”, a povestit Cătălin Oprișan, la Un Podcast.

Radu Banciu, răspuns categoric: „Jurnalistul ăla a fost zero barat!”

„Cine să îmi pună mâna în gât, Oprișan de la Vrancea? Dacă e vorba de Oprișan jurnalistul, ăla a fost un zero barat. Cum să îmi pună mă mie mâna în gât, în ce sens?

Noi avem meritul că am relansat ciorba asta de rahat a jurnalismului din România. Eu și cu încă vreo doi. N-am venit să facem același lucru cum fac toți!”, a spus Radu Banciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed