Radu Banciu a luat foc. A reacționat dur după ce s-a aflat că va fi coleg cu Ioana Cosma: ‘I-a trecut timpul’

Ioana Cosma a fost dată afară de la ProArena după ce șefii trustului au decis să renunțe la jurnaliștii emisiunii „Ora exactă în sport”. Imediat au apărut zvonuri potrivit cărora Ioana Cosma ar fi putut să meargă la Prima.

Radu Banciu, prezentatorul emisiunii „Fotbal All Inclusive” de la Prima Sport, a spus inițial că nu crede că acest lucru se va întâmpla.

Totuși, cei de la Prima News au ofertat-o și se pare că aceasta ar fi acceptat, potrivit ProSport. Radu Banciu a avut o reacție dură când a auzit că ar putea deveni coleg cu Ioana Cosma.

Radu Banciu: „I-a trecut timpul”

„Speram să nu vină, speram să nu vină. Mi-am exprimat o părere corect jurnalistică și, în general, ce spun eu e corect, deci din punct de vedere profesional i-a trecut timpul.

Este o părere personală. Din punctul meu de vedere nu avea ce să caute. Trustul nostru este foarte mare și o să i se găsească loc. Eu am avut rezultatele cele mai bune de audiență la Prima News, dar timp de 3 ani nu mi-au dat nicio emisiune. Am stat cu emisiunea de sport pentru că nu aveau încredere.

Oamenii care fac lucrurile astea nu se pricep și atunci sigur că pot să cheme pe oricine, la trust sunt niște greșeli. Mironică și Ioana Cosma oricum nu sunt niște elite, asta este. Cine consideră altfel, nu se pricepe la sport. Ei nu sunt niște oameni cu vocabular, sigur, Ioana Cosma, asta am mai spus-o, pe vremea când eram student, Ioana Cosma era cea mai frumoasă femeie din lume. Nu are de ce să îi plângă lumea.

Dacă îi făceai o ofertă acum 5 ani nu dădea doi bani. Acum că nu mai are serviciu vine la Clever (n.r. trustul din care face parte Prima).

Nici nu mă încântă, nici nu mă deranjează, eu doar mi-am spus părerea”, a spus Radu Banciu, pentru ProSport.

Ce spunea Banciu în ziua în care s-a aflat că Ioana Cosma a fost dată afară

Radu Banciu a făcut câteva comentarii chiar în ziua în care s-a aflat despre plecarea jurnaliștilor de la emisiunea „Ora exactă în sport”.

„Dacă mă întrebați pe mine, nu vin la noi. Ioana Cosma nu vine sigur și puține șanse să vină Mironică întrucât conducerea de sport de aici nu mai e cea de la Pro TV.Dacă mă întrebați pe mine, nu îi înghite nimeni aici. Că la noi în general transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii, nu pe competențe.

Dacă se fac pe competențe, ei nu ajung aici. La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cozma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport. Nu văd de ce ar mai continua în sport, ea nu era necesară.

Era doar o prezență, nu era pricepută la sport mai mult decât în alt domeniu. Dar este o plecare normală. O emisiune proastă, fără audiențe. Emisiunea nu aducea niciun profit, era aceeași emisiune modestă, lălăită, fără personalitate, fără anvergură, fără nimic. E consecința firească a slabului conținut și asta știe și PRO-ul că nu era nimic de valoare acolo” a fost declarația lui Radu Banciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed