Promisiunea lui Hagi pentru suporteri: `Ne vom urca și pe garduri! Se aprinde o flacără frumoasă la Constanța!`

Farul a redevenit lider la o zi după ce Gică Hagi și-a aniversat ziua de naștere. Regele a dansat de bucurie după victoria cu CSU Craiova în fața suporterilor, care-l aniversaseră și cu o zi înainte. Hagi le-a făcut o promisiune.

”Ieri am petrecut puțin, mi-am adus aminte de părinții care m-au adus pe lume, datorită lor sunt unde sunt. Le-am mulțumit, la fel familiei, soției, copiilor.

Fanii au venit și ei… Ne vom urca și pe garduri, se aprinde o flacără frumoasă la Constanţa şi doar rezultatele şi victoriile unesc. „, a declarat Hagi la Digi Sport, după victoria care l-a readus pe primul loc al Superligii.

”Echipa mai constantă va câștiga titlul!”

”60 de minute am jucat foarte bine, am dominat, ne-am impus. După aceea, au venit cu schimbări foarte bune, noi am scăzut puțin, e greu să ții presiunea 90 de minute. A venit acel gol și ne-a dat puțin înapoi, Craiova are jucători de calitate.

Ne-a lipsit Denis, e stângaci, am pus în locul lui un copil bun, de 2005. Un băiat foarte bun. Ne place acolo, pe primul loc, mai ales mie, vreau să le transmit și lor. Ei mă cunosc. Azi am avut o discuție foarte bună, ieri nu am avut un antrenament bun, nu ne-a ieșit și a trebuit să venim astăzi la stadion.

Larie bate foarte bine penalty-urile. Important e că am câștigat. Șase puncte importante, cu FCSB și Universitatea Craiova, două echipe foarte bune, ne vom întâlni din nou în play-off. Echipa care va avea constanță, care va fi în formă în play-off, aceea va câștiga titlul.”, a mai spus Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed