Prodanca și Reghe au dat unul peste celălalt la terasele din Herăstrău! Momentul stânjenitor petrecut între cei doi

Lumea e mică. Mai ales în cercul celor cu bani mulți, circuitul este închis. Așa că a fost doar o chestiune de timp până când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au dat nas și nas unul cu celălalt.

Cutremurul s-a produs la terasele de fițe din Herăstrău. El a venit cu Rolls Royce-ul, ea, cu Ferrari, și a fost prima confruntare de când lui Reghecampf i-a născut actuala parteneră. Adică femeia pentru care și-a părăsit nevasta.

Fanatik susține că Laurențiu Reghecampf ar fi fost la masă cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, vorbind cel mai probabil despre viitorul echipei pe care unul o antrenează, iar celălalt o finanțează.

Doar că lui Reghe era să-i stea mâncarea în gât când a observat-o pe Prodanca la masa alăturată, mai scris sursa menționată. Așa că i-a pierit brusc apetitul și a încheiat conversația cu patronul, ridicându-se rapid de la masă. Ca să evite, probabil, o scenă.

Desigur că după ce a plecat el, la masă la Rotaru s-a așezat fix Anamaria Prodan. Care a și povestit apoi totul pentru Fanatik.

“Ne-am văzut, când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brate. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există.

Și, sincer, chiar nu știu ce a discutat cu Mihai, Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus în legătură…. Poate se milogește pentru clauză, habar nu am.

Nu aveam ce să discutăm, cred că Reghe trebuie să se bucure de restaurantele din Craiova, aici, în București, e mai complicat. El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo.

Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treaba cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a fost replica veninoasă a Anamariei în FANATIK, la adresa aceluia cu care a împărțit o căsnicie de 15 ani și cu care acum se află în proces de divorț.

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed