Procesul Simonei Halep e amânat, iar Ion Țiriac a luat foc! Magnatul e furios: `Mi se pare obscen`

Ion Țiriac (83 de ani) este foc și pară când vine vorba despre situația în care se află acum Simona Halep. Fostul antrenor, manager și fost președinte al Comitetului Olimpic Român este furios din cauza perioadei mari de timp care a trecut de când Simona Halep (31 de ani) a fost suspendată provizoriu și care nici până în ziua de astăzi nu știe când va începe procesul în urma căruia va primi decizia finală.

Magnatul are mari semne de întrebare despre modul în care au fost recoltate probele la testul de la US Open și compară din nou cazul Simonei cu cel al gimnastei Andreea Răducan la Olimpiada de la Sidney.

„Proba nu a fost contaminată, a fost manipulată!„

„Din păcate, exact ca Andreea Răducan, Simona Halep a fost declarată pozitivă. Cum a fost declarată pozitiv nu știu. Nu știu ce au făcut cu proba A, nu știu cine i-a adus proba B. Ceea ce știu și pot să public încă o dată, după atâția ani… Sunt 13 ani deja de când Răducanu a fost declarată fals-pozitivă.

Pentru că proba nu a fost contaminată, a fost manipulată. Nu poți să-mi spui mie că 62 de mm s-au dus la laborator cu proba B și au venit 100 de mm înapoi. Cum e miracolul ăsta doamna președinte? Și cu Halep. Ok, e pozitivă. Acolo nu mai ai ce să spui, legea am făcut-o cu ei acum 30 de ani când s-a făcut WADA, eram 5 persoane. Și am făcut bine legea.

”La ce e pozitiv?”

Dacă mâine dimineață un sportiv devine pozitiv, chit că 5 îl țin de gură și unul i-a băgat pe gât este pozitiv, dar are circumstanțe. Și la ce e pozitiv? La nurofen sau la alimentul pe care i l-a dat. Mie ce mi se pare obscen este perioada de când a fost declarată pozitivă”, a spus Țiriac, în cadrul unei conferințe de presă.

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open, în august anul trecut, iar din octombrie a fost suspendată provizoriu. Procesul ar fi trebuit să înceapă în februarie, însă deocamdată nu se anunță timp, timp în care Halep a ajuns deja pe locul 25 WTA.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed