Probleme uriaşe pentru Simona Halep! Dezvăluirile care o pun la pământ pe campioana noastră: ‘Sunt de natură psihică’

Probleme uriaşe pentru Simona Halep! Sunt dezvăluirile care o pun la pământ pe campioana noastră. Turneul de la Washington a fost un adevărat coşmar pentru cea mai bună jucătoare din România.

După un prim tur în care a avut parte de un adversar lejer, Simona Halep s-a confruntat cu probleme şi a abandonat în meciul cu rusoaica Anna Kalinskaya, la scorul de 5-7, 0-2. Nu doar căldura a doborât-o pe fostul lider mondial.

Probleme uriaşe pentru Simona Halep!

Halep a cerut intervenția medicului, apoi a abandonat din cauza problemelor cauzate de temperatura excesivă de la Washington. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu dezvăluie că problemele Simonei sunt de altă natură.

”Ea și-a îmbunătățit serviciul ca mecanică, dar sunt niște probleme de natură psihică. A făcut unele greșeli din pricina nesiguranței, din pricina anumitor temeri față de adversară, în special pe serviciul doi.

Problema principală, puțin înțeleasă de cunoscători, este serviciul doi, nu serviciul unu. Calitatea unui jucător e dată de serviciul doi. Când îți intră primul serviciu, e bine, obții puncte, dar ce faci când nu-ți intră?

Simona nu are un serviciu doi în momentul de față. Când îi intră primul serviciu, ea capătă încredere, dar, în momentele în care trebuie să servească cu serviciul doi Simona e vulnerabilă.

Ce am văzut noi după cooptarea lui Mouratoglou? O îmbunătățire a serviciului unu, dar la serviciul doi mai trebuie lucrat”, a spus Cristian Tudor Popescu, conform Pro Arena.

Jurnalistul nu s-a oprit aici. ”Cred că nu e numai căldura de vină. Este de vină și căldura, dar Simona nu găsește, mă gândesc și la meciul precedent, câștigat contra unei jucătoare modeste (Cristina Bucșa – n.r.), cu multe, multe greșeli, cu un joc oscilant și confuz.

Nu cred că, în momentul actual, Simona este într-o situație fizică și psihică foarte bună. Se poate recupera pentru turneele următoare, pentru Rogers Cup, se poate recupera până la US Open, dar cred ca în acest moment trebuie să ia niște măsuri”, a mai spus Cristian Tudor Popescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed