Probleme pentru Ilie Dumitrescu! A jucat doar 15 minute în meciul Generaţiei de Aur. Ce a spus despre prestația sa

Ilie Dumitrescu a jucat doar 15 minute în meciul de retragere al Generaţiei de Aur care a scris istorie la Campionatul Mondial din 1994. Fostul fotbalist a recunoscut că de zece ani nu a mai atins mingea.

Generația de Aur a învins echipa Restului Lumii, scor 3-2, pe Arena Națională. Golurile au fost marcate de Basarab Panduru (40′), Gheorghe Hagi (65′-pen), Constantin Gâlcă (72′).

 Ilie Dumitrescu a ieșit de pe teren după 15 minute

Ilie Dumitrescu a părăsit terenul după 15 minute și a recunoscut că nu mai are condiția fizică necesară pentru a juca mai mult. De zece ani nu a mai atins mingea.

„Mi-a fost foarte greu, eu n-am mai atins mingea de zece ani. Sunt bucuros că am intrat, am atins mingea de câteva ori. N-a fost ce trebuie, dar mă bucur că am ieșit sănătos”, a recunoscut fostul atacant.

Ilie Dumitrescu a fost cel care la Campionatul Mondial din 1994 a marcat ambele goluri pentru România în meciul cu Argentina, din optimile de finală.

”Este o atmosferă extraordinară, unică, îi mulțumesc lui Gică Popescu pentru această inițiativă. Sunt fericit că am putut să fac figurație pe acolo, am mers și eu pe teren. Karagounis… Cred că e mai tânăr ceva decât mine, nu? A fost un moment special, mulțumesc celor care au venit la stadion, pentru noi au un respect necondiționat.

Hagi este rar, cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc. Și la vârsta lui, și cu kilograme în plus, s-a văzut că e unic. M-a impresionat Munteanu. S-a descurcat foarte bine. Petrescu s-a chinuit și el pe acolo puțin, dar a făcut bine”, a declarat Dumitrescu după meci.”, a mai spus fostul internațional român.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed