Probleme pentru Dennis Man! Anunţul de ultimă oră al italienilor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Dennis Man nu a impresionat în cadrul celui mai recent duel din Serie B! Parma – Palermo s-a încheiat 0-0, iar românul nu a contribuit semnificativ, ba chiar a fost controlat total de adversarul român Ionuț Nedelcearu. Mihăilă, de asemenea, nu a avut o prestație stabilă.

Cei doi români de la Parma s-au mișcat în media echipei, iar laudele s-au dus, de data aceasta, spre un fost jucător al lui CSU Craiova. Mirko Pigliacelli, fost portar la CSU Craiova și actual goalkeeper la Palermo, a primit cea mai mare notă de pe gazon – 6,5.

Probleme pentru Dennis Man!

Jurnaliștii italieni, care au scos în prim plan duelul pierdut de către Dennis Man în fața lui Ionuț Nedelcearu, sunt aceeași care îl lăudau pe cel dintâi pentru prestațiile sale revoluționare, în tricoul Parmei, din etapele precedente.

De data aceasta, Dennis Man a primit nota 5,5 și a fost scos din teren în minutul 83 al partidei. Aceeași notă a fost obținută și de către Valentin Mihăilă.

„Man i-a pus probleme în câteva rânduri. Per total n-a tremurat în fața lui Nedelcearu și a făcut un meci bun.

După o iarnă uluitoare, primăvara este lentă. Românul a încercat până la final, dar în afara unui șut cu stângul de la o distanță medie n-a creat niciun pericol.

Seară grea și pentru Mihăilă. Românul a avut o primă repriză cu multe alegeri greșite și erori tehnice. Pecchia l-a ținut pe teren peste o oră, dar n-a fost recompensat!”, au transmis cei de la Parma Live.

Mirko Pigliacelli, de altfel, a primit nota 6,5. „Le-a refuzat lui Di Chiara și Delprato bucuria golului. Foarte bun și la Man, în repriza secundă. O performanță excelentă!”, au transmis italienii.

Atât Dennis Man, cât și Valentin Mihăilă își vor prelungi contractele cu Parma, la finalul sezonului actual.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed