Vestea momentului despre Dennis Man! Tricolorul şi-a decis viitorul. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Parma traversează o perioadă de excepție în Serie B! Formația este favorită pentru promovare, aflându-se pe primul loc în clasamentul eșalonului secund. La reușita formației a contribuit și Dennis Man, românul catalogat drept cel mai bun atacant al întregului sezonului.

Borussia Dortmund, AS Roma, AC Milan, Napoli și Juventus l-ar fi luat în vizor pe internațional, însă zvonurile cum că tricolorul și-ar fi decis deja următorul pas, se întețesc din ce în ce mai mult.

Dennis Man s-a hotărât!

Man dorește să-și prelungească înțelegerea cu Parma, însă atacantul solicită, implicit, și o mărire de salariu cu cel puțin 50%. Pentru internațional ar însemna un salt de la 1,2 milioane de euro anual, la aproape două milioane.

Jurnaliștii italieni ar preconiza un salariu fix de 1,8 milioane de euro în conturile românului, începând cu noul sezon de Serie A. Prin urmare, fostul star al FCSB-ului ar urma să fie clasat pe locul trei în topul celor mai bine plătiți fotbaliști români, după Radu Drăgușin și Nicolae Stanciu.

Insistențe de la Borussia Dortmund

Presa internațională a dezbătut subiectul transferului lui Dennis Man la Borussia Dortmund. Nemții ar insista pentru serviciile românului. O potențială materializare a colaborării s-ar putea ridica la sume de aproximativ 18 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed