Probleme mari pentru rivalele Simonei Halep! S-au retras imediat. Una a fost lovită de un virus ciudat

Probleme mari pentru rivalele Simonei Halep. Paula Badosa și Garbine Muguruza au anunțat în ultimul moment că nu vor participa la turneul de la Abu Dhabi.

Badosa, locul 21 WTA, a ajuns de urgență la spital fiind infectată cu un virus. Jucătoarea de tenis a postat și o fotografie de pe patul de spital.

Paula Badosa. Foto. Instagram

Ea a fost înlocuită de Claire Liu din SUA. În trecut, jucătoarea de tenis recunoștea că a avut probleme cu depresia.

„Mi s-a spus că voi fi următoarea Maria Sharapova. Eram tânără și nu eram pregătită pentru o asemenea presiune și astfel de așteptări. A fost foarte nesăbuit să cred că pot câștiga fiecare meci.

Câțiva ani am suferit de depresie și anxietate. Am avut probleme de sănătate mintală. Creierul meu nu era pregătit să asculte toate aceste lucruri și să concureze. Nu eram destul de matură ca să înțeleg cum să fac față acestor emoții.

Timp de doi sau trei ani am încercat să mă lupt cu depresia. A fost foarte greu, pentru că nu am urcat în clasament și am pierdut foarte mult”.

Garbine Muguruza nu a dat prea multe explicații, spunând doar că se retrage din cauza unor probleme personale. Aceasta a fost înlocuită cu Ysaline Bonaventure.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed