Lovitură totală pentru Radu Drăguşin! Dezvăluirea dureroasă despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Lovitură totală pentru Radu Drăguşin! Dezvăluirea dureroasă despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Românul va avea o concurență și mai puternică în sezonul următor, la Tottenham.

Radu Drăguşin a fost protagonistul unui transfer spectaculos la Tottenham. Nu s-a impus însă deloc la echipa londoneză.

Lovitură totală pentru Radu Drăguşin!

Pe lângă Cristian Romero și Micky van de Ven, titularii obișnuiți din centrul defensivei, Radu Drăgușin va avea un nou concurent pe post din sezonul următor. Managerul Ange Postecoglou a recunoscut că își dorește să transfere un nou fundaș central în vară. Asta pentru a avea suficiente variante la dispoziție în toate competițiile în care echipa sa va fi implicată.

Ținta lui Tottenham este Tosin Adarabioyo, fundașul central de la Fulham, care rămâne liber de contract în vară. Stoperul crescut de Manchester City a refuzat propunerea de prelungire a lui Fulham și și-ar dori un transfer la Spurs, conform Football London.

„Adarabioyo ar fi deschis unui transfer la Tottenham și ar fi dispus să se lupte cu Romero, Van de Ven și Drăgușin pentru un loc în echipa lui Postecoglou”, spune sursa citată.

 

Adarabioyo joacă la Fulham din 2020, când a fost cumpărat de la Manchester City pentru 1,6 milioane de euro. „Când am ajuns la club, aveam 6 sau 7 variante pentru postul de fundaș central, însă nu este vorba doar despre număr. Mă refer mai mult la capacitatea jucătorilor de a juca fotbalul pe care ni-l dorim și de a se potrivi echipei. Cred că vom încerca să ne întărim în această zonă a terenului”, a spus și Ange Postecoglou.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed