Probleme mari pentru Radu Drăgușin! Ce s-a întâmplat cu iubita tricolorului. A ajuns degeaba la stadion / Foto

Probleme mari pentru Radu Drăgușin! S-a aflat ce s-a întâmplat cu iubita tricolorului, în timpul ultimei partide a celor de la Tottenham. Ioana Stan a ajuns degeaba la stadion.

Radu Drăgușin, ”uitat” pe bancă de către Ange Postecoglou! Cum a reacționat iubita tricolorului când a văzut că fundașul nu joacă.

Probleme mari pentru Radu Drăgușin!

Tottenham-Crystal Palace, 3-1, sâmbătă seară! Pentru cea de-a treia partidă consecutivă, Radu Drăgușin a fost din nou rezervă neutilizată.

În cadrul ultimului meci al englezilor, în tribune a fost prezentă și Ioana Stan, iubita stoperului român. Tânăra a profitat la maxim de atmosfera incendiară, însă nu s-a bucurat de prezența internaționalului pe teren.

Bruneta nu s-a putut abține și a postat, totuși, o imagine pe rețelele de socializare.

S-au mutat împreună în Londra. A apărut și un nou membru al familiei

Drăgușin nu mai locuiește în hotelul din cadrul bazei de pregătire a celor de la Tottenham.

”La Tottenham ai totul pregătit, ai oameni care te ajută cu casa, cu mașina, cu asigurările. Și-a găsit o casă, stă cu prietena lui, îi place zona aceea mai liniștită.

Are un peisaj frumos, vede toată Londra. E frumos, e liniștit!”, a explicat Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, la Digi Sport.

Românul s-a mutat în inima Londrei alături de Ioana. Cei doi au întâmpinat, de curând, un nou membru al familiei. ”Bine ai venit în familia noastră, baby Kai!”, a scris Ioana Stan pe Instagram, introducându-l fanilor pe Kai, un cățel Labrador.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed