Surpriză uriașă pentru Radu Drăgușin! Ce i-a făcut propria iubită. S-au mutat împreună toți trei/ Foto

Surpriză uriașă pentru Radu Drăgușin!! Ce i-a făcut propria iubită, pe ascuns. Cei doi vor întâmpina un nou membru al familiei. Vestea l-a luat prin surprindere pe stoperul lui Tottenham.

Surpriză pentru Radu Drăgușin! Iubita sa, Ioana, nu s-a mai abținut și a dat vestea cea mare. S-au mutat împreună toți trei.

Surpriză uriașă pentru Radu Drăgușin!

În urma materializării transferului lui Radu Drăgușin în Premier League, românul nu a stat pe gânduri și a fugit în Londra! Fundașul a locuit o perioadă în hotelul din cadrul bazei de pregătire a celor de la Tottenham.

La scurt timp după acomodarea stoperului în cadrul noii formații, iubita sa, Ioana, și-a făcut apariția în capitala Angliei, în prezent, cei doi locuind împreună.

Cuplul a luat o decizie surprinzătoare iar vestea cea mare a fost împărtășită cu fanii pe rețelele de socializare!

”Bine ai venit în familia noastră, baby Kai!”, a scris Ioana Stan pe Instagram, introducându-l fanilor pe cel mai nou membru al familiei, un cățel Labrador.

În prima lună petrecută alături de englezi, Drăgușin a locuit în complexul lui Tottenham. Proprietatea include un hotel cu 40 de camere, piscină, sală de forță, sală de cinema, restaurant și cameră pentru jocuri video.

”La Tottenham ai totul pregătit, ai oameni care te ajută cu casa, cu mașina, cu asigurările. Și-a găsit o casă, stă cu prietena lui, îi place zona aceea mai liniștită.

Are un peisaj frumos, vede toată Londra. E frumos, e liniștit!”, a explicat Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed