Probleme mari pentru Max Verstappen! Olandezul de la Red Bull Racing a încasat-o grav. Ce s-a întâmplat în calificările din Marele Premiu al Americilor

Probleme mari pentru Max Verstappen! Olandezul de la Red Bull Racing a încasat-o grav. S-a aflat ce s-a întâmplat în calificările din Marele Premiu al Americilor. Olandezul zburător a câştigat cel de-al treilea titlu consecutiv de campion mondial în Formula 1, iar acum adversarii îi iau faţa.

Max Verstappen va porni de pe o poziţie foarte slabă în cursa de Formula 1 din America. Marii rivali i-au luat faţa pilotului de la Red Bull Racing.

Probleme mari pentru Max Verstappen!

Max Verstappen nu mai câştigă atât de simplu curse şi bătălii pentru pole-position după ce şi-a asigurat al treilea titlu consecutiv. Charles Leclerc, de la Ferrari, va pleca din pole position după o sesiune de calificări strânsă în Marele Premiu al Americilor. În schimb, olandezul zburător de la Red Bull Racing va pleca de pe locul şase.

Leclerc l-a devansat pe Lando Norris de la McLaren cu 0,130 secunde. Lewis Hamilton de la Marcedes a fost la doar 0,009 secunde în urma sa, pe locul trei.

Verstappen a fost cel mai rapid, în pofida unei greşeli în primul viraj. A fost sancţionat şi va pleca de pe locul şase. Carlos Sainz de la Ferrari şi George Russell de la Mercedes au fost al patrulea şi al cincilea. Marele Premiu al Americilor are loc duminică, de la ora 22.00.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed