Probleme mari pentru Marius Lăcătuş! Fostul mare stelist, taxat de poliţie. De ce a rămas pieton

Probleme mari pentru Marius Lăcătuş! Fostul mare stelist, taxat de poliţie. S-a aflat de ce a rămas pieton. Fiara ar fi încălcat legea rutieră în urmă cu puţin timp. Acesta a fost oprit de oamenii legii şi a rămas fără carnet de conducere.

Marius Lăcătuş ar fi devenit pieton după ce a fost prins în fapt de oamenii legii, de la Poliţia Rutieră.

Probleme mari pentru Marius Lăcătuş!

Fostul antrenor, dar şi jucător al Stelei a comis-o în această dimineaţă. În jurul orei 10.30, lui Marius Lăcătuș i-a fost retinut permisul de conducere. Fiara va deveni pieton pentru următoarele 60 de zile. Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că nu ar fi acordat prioritate de trecere pietonilor, în zona Gării de Nord. Pe lângă faptul că a rămas fără carnet de conducere pentru următoarele două luni, Lăcătuş a fost amendat şi cu 870 de lei.

În prezent, cel mai mare număr 7 din istoria fotbalului românesc s-a retras şi din antrenorat. Este analist la Digi Sport. Susţine în continuare echipa Armatei, fără drept de promovare în Superliga.

În schimb, a început să lanseze atacuri dure la adresa şefilor echipei Armatei. Este foarte supărat că CSA, pentru al treilea an la rând, nu are drept de promovare în Superliga. Asta se întâmplă pentru că este o echipă de drept public, susţinută din banii Ministerului Apărării Naţionale.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed