Probleme mari pentru Ianis Hagi! Tricolorul nu mai are nicio şansă. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Probleme mari pentru Ianis Hagi! Tricolorul nu mai are nicio şansă. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Jucătorul român a plecat în La Liga să-şi relanseze cariera, dar are mari probleme şi la Alaves.

Ianis Hagi nu se mai regăseşte deloc. Nici măcar împrumutul de la Rangers la Alaves nu l-a ajutat.

Probleme mari pentru Ianis Hagi!

Ianis Hagi nu se poate impune nici la Alaves. Asta deşi aici se bate pentru evitarea retrogradării. Antrenorul bascilor nu îi mai dă nicio şansă. Nici ultimul meci nu a făcut excepţie. Betis Sevilla şi Alaves au încheiat la egalitate duminică seara, la Sevilla, scor 0-0, într-un meci din etapa a 25-a din La Liga.

Nici de această dată, internaționalul român nu a fost utilizat la Alaves. A fost remiză fără goluri pe stadionul ”Benito Villamarin”, din Sevilla. Cele două echipe şi-au împărţit ocaziile pe parcursul celor două reprize.

Antrenorul echipei Deportivo Alaves, Luis Garcia, nu a apelat nici măcar pe final la internaţionalul român. Astfel, tricolorul a rămas pe banca de rezerve, deși tehnicianul mai avea de făcut încă o schimbare.

În ultimele 7 etape, practic cele disputate în noul an 2024, mijlocașul român a rămas de 5 ori pe bancă. A bifat doar 17 minute pe finalul celorlalte 2 runde. Betis este pe locul 7 în La Liga, cu 39 de puncte, în timp ce Alaves are 28 de puncte şi ocupă locul 12.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed