Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Probleme uriaşe pentru tricolor. Dezvăluirea care îl pune la pământ pe jucătorul lui Alaves

Este lovitură totală pentru internaționalul român Ianis Hagi! Au apărut probleme uriaşe pentru tricolor. Dezvăluirea care îl pune la pământ pe jucătorul lui Alaves. Ce se întâmplă cu fiul lui Gică Hagi.

Ianis Hagi (25 de ani) a fost cedat sub formă de împrumut la Deportivo Alaves în vara acestui an, de la Rangers, pentru a juca mai mult și pentru a obține mai multă experiență pe terenul de fotbal.

Lovitură totală pentru Ianis Hagi!

Până acum, mijlocașul român a jucat în 18 meciuri pentru echipa din Spania, marcând doar două goluri și dând o singură pasă decisivă.

Ianis Hagi nu a reușit să se facă remarcat la Alaves, motiv pentru care la vară se va întoarce la Rangers.

Cu toate acestea, se pare că inclusiv contractul cu scoțienii este aproape de final, conform informațiilor furnizate de jurnaliștii locali.

„Este un fotbalist care poate fi vândut la vară. Iar Rangers are nevoie să vândă pentru a se regrupa.

Nu cred că l-am fi putut aduce înapoi în ianuarie. Nu a fost această opțiune. Nu cred și nu sunt sigur că Hagi va mai îmbrăca tricoul lui Rangers. Cred că dacă are un EURO bun și se vor primi 5 milioane de lire sterline, atunci i se va mulțumi și i se va strânge mâna”, a transmis jurnalistul Stevie Clifford, conform Ibrox News.

Ianis Hagi a dezamăgit la Alaves

Ianis Hagi nu a reușit să obțină statutul de titular la Alaves. Jurnaliștii spanioli l-au menționat recent într-un articol și au sugerat că „Prințul” ar trebui să-și schimbe atitudinea și să devină „războinic”.

„Nahuel Tenaglia, Carlos Benavídez și Abde Rebbach, de exemplu, au confirmat deja când au avut ocazia și au nevoie doar de alții precum Alex Sola, Ianis Hagi, Xeber Alkain sau Giuliano Simeone să facă același lucru.

Cu cât Luis Garcia are mai mulți războinici lângă el, cu atât Alaves va avea rezultate mai bune. Și nu va mai scădea nivelul în repriza secundă”, au scris spaniolii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed