Probleme mari pentru cea mai frumoasă sportivă! Totul s-a transformat într-un coşmar. Nu s-a mai abţinut şi a spus prin ce a trecut / Foto

Eleni Frommann este considerată marea speranță a atletismului din Germania. Tânăra în vârstă de 25 de ani a luat însă o pauză din cauza unei accidentări.

Frommann a avut astfel timp să plece într-o vacanță în Thailanda. Inițial a fost extrem de încântată de ceea ce a văzut și a postat mai multe fotografii.

„Am aterizat în rai”, a fost unul dintre primele mesaje ale atletei. 

Nu după mult timp situația s-a schimbat radical. A mers să viziteze celebra plajă Maya Bay, acolo unde a fost filmată pelicula „The Beach”, dar aventura s-a transformat în una de groază. Sportiva a fost deranjată de faptul că pe plajă erau foarte multe persoane, iar drumul a fost aglomerat.

„Nu recomand nimănui să vină aici decât dacă este un mega-fan al filmului”, scrie Eleni Frommann într-un comentariu în care arată drumurile de acces și persoanele de pe plajă.

Eleni Frommann a studiat în ultimii doi ani la Universitatea Long Island din Brooklyn (New York City). Nemțoaica este acum decisă să revină în activitate. A avut rezultate de excepție în proba de 200 de metri, trecându-și în palmares de două ori bronzul la Campionatul Mondial U20.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed