Probleme mari pentru cea mai cunoscută amantă din România! Vica Blochina are, din nou, datorii. Mama copilului lui Victor Piţurcă, la tribunal

Probleme mari pentru cea mai cunoscută amantă din România! Vica Blochina are, din nou, datorii. Mama copilului lui Victor Piţurcă, la tribunal. A fost dată în judecată de către asociaţia de proprietari unde locuieşte.

Citată în fața judecătorilor din cauza datoriilor la întreținere, Vica Blochina a avut de achitat o altă sumă de bani.

Probleme mari pentru cea mai cunoscută amantă din România!

Decizia judecătorilor a fost clară în privinţa Vicăi Blochina. Trebuie să plătească și cheltuielile de judecată. „Respinge cererea ca rămasă fără obiect. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.600 lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti”, au decis magistrații, în procesul deschis de asociația de proprietari, conform spynews.ro.

Anul trecut, într-un proces similar, judecătorii au fost la fel de duri. „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”, au spus aceştia.

În ultimii ani, Vica Blochina a fost dată în judecată de mai multe ori de asociația de proprietari. Aceasta a fost acuzată că nu şi-a plătit întreţinerea. „Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2607,92 lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021. A sumei de 530,10 lei fond de reparaţii aferent perioadei martie 2021 – august 2021. A sumei de 207,38 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021. A sumei de 2841,76 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021.

Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat”, au decis, anul trecut, judecătorii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed