Probleme mari pentru Bănel Nicoliţă! Favoritul lui Gigi Becali a trecut printr-o adevărată dramă. Câţi bani a pierdut fostul fotbalist

Probleme mari pentru Bănel Nicoliţă! Favoritul lui Gigi Becali a trecut printr-o adevărată dramă. S-a aflat câţi bani a pierdut fostul fotbalist. Chiar ex mijlocaşul s-a decis să dea cărţile pe faţă.

Bănel Nicoliţă a avut mari probleme financiare. A pierdut foarte mulţi bani cu afacerile pe care le-a încercat.

Probleme mari pentru Bănel Nicoliţă!

Bănel Nicoliţă a vorbit deschis despre investițiile sale după cariera de fotbalist. Nicoliță a ajuns să-și piardă aproape toți banii pe care i-a acumulat de-a lungul activității ca sportiv. După ce s-a retras a rămas cu 300.000 de euro la finalul carierei. Bănel a investit majoritatea banilor la CS Făurei, echipa din orașul său natal, pe care visa să o promoveze în Superliga.

Doar că Nicoliță nu și-a mai văzut visul împlinit. A fost nevoit să renunțe la proiectul de suflet, din cauza lipsei de finanțare. „Am rămas cu 300.000 și ceva de mii de euro. Restul în imobiliare. N-am câștigat foarte mult. Pentru că eu în Franța jumătate dădeam la stat. Așa era acolo. Vă pot confirma cei care au fost acolo.

făcut și greșeli, de ce să mă ascund. Fiecare greșește! N-au fost greșeli grave. Ce mi-a plăcut, am făcut. N-am regrete. În fotbal am pierdut cei mai mulți bani”, a spus Bănel Nicoliță, în urmă cu ceva vreme.

Bănel este acum executat silit după ce judecătorii l-au obligat să îşi achite factura la energie electrică. Are de plată 800 de lei, la care se adaugă şi penalităţile de întârziere.

Decizia judecătorilor din Cornetu este una definitivă, după ce fostul internaţional român a decis să facă apel. „Admite cererea de valoare redusă. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 804,16 de lei reprezentând contravaloare energie electrică, la care se adaugă suma de 157,61 de lei, reprezentând penalități de întârziere contractuale. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 50 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie”, se arată în motivarea judecătorilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed