Probleme mari pentru atacantul tricolorilor! L-au atacat imediat după ce a semnat cu noua echipă. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Probleme mari pentru atacantul tricolorilor! L-au atacat imediat după ce a semnat cu noua echipă. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Prima apariție a tricolorului nu a fost la nivelul așteptărilor.

Bari, echipă din Serie B, a remizat duminică seara la meciul cu Ascoli, 2-2. Meciul a bifat și debutul lui George Pușcaș în tricoul italienilor.

Probleme mari pentru atacantul tricolorilor!

George Pușcaș a fost transferat la Bari de la Genoa, și va fi colegul lui Malcom Edjouma, care se află la echipa din Italia sub formă de împrumut.

Tricolorul lui Edi Iordănescu și-a făcut debutul în minutul 60, dar se pare că a dezamăgit prin prestațiile sale. Jurnaliștii italieni l-au luat în vizor. Cât despre Edjouma, acesta şi-a câştigat un loc titular. La meciul de debut al lui Pușcaș a înscris și primul său gol.

„Pentru antrenor notele pozitive vin de la evoluțiile bune ale lui Edjouma și Kallon, în timp ce noul transfer Pușcaș nu a strălucit când a intrat pe teren”, au punctat italienii de la La Gazzetta del Mezzogiorno.

George Pușcaș este evaluat la 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la Bari, e un club important, cu mare pasiune din partea fanilor. Abia aştept să încep, să merg la antrenamente şi să cunosc pe toată lumea”, a spus George Puşcaş, potrivit as.ro, după transferul la Bari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed