Primii finaliști la tenis de masă pentru România! Putem da, din nou, perechea campioană europeană U21 la dublu mixt

Primii finaliști la tenis de masă pentru România! Putem da, din nou, perechea campioană europeană U21 la dublu mixt
Naționala de tenis de masă are viitor. ”Ioana Sîngeorzan și Eduard Ionescu sunt finaliști, cu o nouă demonstrație de forță în Sarajavo împotriva adversarilor.

Prima finală la Europenele U21 pentru România

În semifinala cu Milosz Redzimski/Anna Brzyska, cei doi juniori români au făcut uitat startul mai bun al polonezilor. Și-au păstrat calmul în al doilea set, care s-a dovedit a fi un moment important al meciului, și au jucat din ce în ce mai bine în următoarele pentru 3-1 (8-11, 13-11, 11-8, 11-7) și calificarea în ultimul act.
Finala cu perechea poloneză Samuel Kulczycki/Zuzanna Wieglos e programată azi, de la 20:45.”, este anunțul postat pe Facebook de Federația Română de Tenis de Masă.

Patru medalii asigurate deja

Ieri a fost ziua în care România șip-a asigurat deja patru medalii la Campionatul European U21 2023 de tenis de masă, iar acum sportivii noștri le vor pe cele mai strălucitoare.
”Avem semifinaliști în toate probele de dublu, într-o zi în care juniorii au fost admirabili și în care și-au menținut concentrarea pentru îndeplinirea visului.
La dublu masculin putem avea o finală superbă, întrucât Andrei Istrate/Iulian Chirița și Darius Movileanu/Eduard Ionescu mai au un singur pas de făcut până la meciul direct.
Și Bianca Mei-Roșu țintește ultimul act pentru trofeul european, alături de partenera Mia Griesel, după ce au arătat calitate împreună la masa de joc.
Aproape de a fi semifinalistă la dublu feminin, Ioana Sîngeorzan a intrat în zona medaliilor la dublu mixt, iar împreună cu Eduard Ionescu abordează semifinala cu multă încredere, după parcursul perfect de pe tablou.”, a anunțat pe FRTM.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed