Prima poticneală a lui Rădoi! Universitatea s-a împiedicat în gafe cu Hapoel Beer-Sheva și trebuie să câștige în Israel

Cine a avut ideea de a scoate regula golului marcat în deplasare bine a mai făcut fotbalului bazat pe ciupeală. A mai eliminat din posibilități, a mai redus schema de calcul și a mai scurtat un pic drumul către show.

E primul gând care a venit după ce oltenii lui Mirel Rădoi au luat gol și apoi au dat. Și-au egalat. E drept că nu e om care nu a rămas uitându-se ca curca-n crăci când a văzut că Universitatea a ieșit cu un om în minus de la vestiare.

Da, premiul pentru stupiditate merge în această seară către Paul Papp, care la 33 de ani n-a reușit să-și stăpânească nervii și a luat cartonaș roșu pe culoarul către vestiar.

Și de unde – vorba lui Șumudică, Hapoel Beer-Sheva a avut nevoie de pașaport ca să treacă de centrul terenului, iată-i pe israelieni băgați ca lumea-n joc de gest incredibil. Care probabil va fi judecat la sânge de Rădoi.

Așa se face că în minutul 70, oaspeții au deschis scorul după după ce Lazar a respins mingea expediată de Hemed direct în capul lui Hatuel, care l-a împins în plasă.

Noroc că n-au trecut decât 3 minute și comisarii din partea cealaltă și-au dat și ei în petic. Arbitrul Nicholas Walsh a dat penalty pentru Craiova și un al doilea cartonaș galben stoperului Elhamed, care l-a faultat pe Alexandru Crețu. Ivan a transformat și egalul s-a consemnat la Severin, Rădoi e condamnat să găsească formula câștigătoare în Israel ca să ducă echipa în grupele Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed