Prietena Simonei Halep a dat verdictul! Cine va câştiga Roland Garros. Sorana Cîrstea nu are nicio şansă

Prietena Simonei Halep a dat verdictul. Chris Evert a vorbit despre ce se va întâmpla pe tabloul feminin de la Roland Garros. Legendara jucătoare știe clar cine va câștiga trofeul. Din păcate, Sorana Cîrstea nu este printre favorite.

Openul Francez se joacă în perioada 26 mai – 9 iunie. Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

Chris Evert, verdict clar în privința câștigătoarei de la Roland Garros

Legendara jucătoare de tenis este convinsă că Iga Swiatek nu va întâmpina probleme nici la această ediție de la Roland Garros. Chris crede că poloneza, campioana en-titre, va doborî recordul de titluri în Franța.

Evert are 7 titluri la Roland Garros, în timp ce cea mai bună jucătoare a momentului a câștigat trei până acum.

 „Absolut că mă poate depăși. Iga este o jucătoare aflată într-o misiune. Este concentrată, nu se supără când pierde. Are toate ingredientele pentru a fi campioană. Iga este cea mai puternică dintre toate jucătoarele și nu pare să aibă vreun minus în jocul său”, a spus Evert, conform Washington Post.

Iga Swiatek a câștigat Roland Garros în 2020, 2022 și 2023. A disputat până acum pe zgura 87 de meciuri și a câștigat 77.

Sorana Cîrstea nu are nicio șansă

Cea mai bună jucătoare din România nu este cotată printre favoritele la câștigarea trofeului. Sorana Cîrstea o întâlnește în primul tur pe Anna Vladimirovna Blinkova (25 de ani – 45 WTA). S-au mai întâlnit în circuit o singură dată, în decembrie 2020, la Dubai. Atunci jucătoarea din Târgoviște a câștigat lejer, 6-2, 6-1. Meciul este programată luni, 27 mai 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed