Presiune uriașă pe Edi Iordănescu! Jucătorul care nu trebuie sa lipsească de la EURO 2024. Mihai Pintilii a spus clar

Presiune uriașă pe selecționerul Edi Iordănescu! Jucătorul care nu trebuie sa lipsească din lotul pentru EURO 2024. Mihai Pintilii a spus clar cine este acesta. Este cel mai în formă fotbalist din Superliga.

Mai sunt aproximativ două luni până la meciul naționalei României de la EURO 2024. Edi Iordănescu trebuie să definitiveze lotul de jucători. Tehnicianul este sfătuit și de alți antrenori cu privire la jucătorii care sunt în formă și merită un loc în echipă.

Presiune uriașă pentru Edi Iordănescu!

Mihai Pintilii, antrenorul secund de la FCSB, îl sfătuiește pe Iordănescu. Acesta crede că Florinel Coman își merită pe deplin locul de titular la EURO 2024. Coman traversează o perioadă excepțională în carieră.

Jucătorul este aproape de a deveni campion cu roș-albaștrii și este vânat de echipe din străinătate. A bifat 31 de meciuri în Superliga în care a marcat 31 de goluri și a dat 10 pase decisive.

Florinel Coman și Valentin Mihăilă, extrema stânga a Parmei, se luptă pentru același post în teren. Românul trece și el printr-o perioadă bună a carierei la echipa de club, unde a marcat goluri importante. Echipa pentru care evoluează se află pe primul loc în Serie B, cu cinci etape înainte finalul campionatului.

„Eu îl văd pentru că are o calitate incredibilă și poate să facă și faza defensivă, exact ce-i place și lui Edi. Poate să fie, acolo mai este Mihăilă care s-ar bate cu el. Eu, personal, fără să fiu subiectiv, îl văd peste Mihăilă și aș începe cu el și la forma de acum.

Până la urmă, la echipa națională, trebuie să bagi jucătorii care sunt în formă. La echipa națională, dacă nu ești în formă, nu poți să faci performanță”, a declarat Mihai Pintilii la sport.ro.

România așteaptă cu nerăbdare turneul final din Germania care va începe pe 14 iunie 2024. Acolo, se va întâlni cu Ucraina, Belgia şi Slovacia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed